Samenlevingscontract

Wist u dat er geen aparte regeling in de wet is opgenomen waarin het ongehuwd samenwonen wordt uitgewerkt? En dat uw partner niet in aanmerking komt voor partnerpensioen zonder een samenlevingscontract? Wat zijn de consequenties van verschillende samenlevingsvormen eigenlijk? En hoe maakt u een goede keus?

Het hebben van een samenlevingscontract is vaak een eerste vereiste voor partnerpensioen. Het is belangrijk om zaken goed te regelen. Bijvoorbeeld als de relatie eindigt of in geval van overlijden. Als u samenwoont, gaat u in het algemeen ook samen vermogen opbouwen.

Wij bespreken graag met u wat er allemaal geregeld en vastgelegd kan worden in een samenlevingscontract. Na het gesprek bent u op de hoogte van de mogelijkheden en kunt u een goede keuze maken. Als u het nu goed regelt, voorkomt u problemen in de toekomst.

Welke keuze u ook maakt, de keuze voor Notariskantoor De Zwart Raalte is altijd de juiste!

 

De diensten van ons notariskantoor

Notariskantoor De Zwart Raalte is graag uw notariële partner. Met ruim 30 jaar ervaring en deskundigheid op alle notariële gebieden. Of het nu gaat om ondernemingsrecht, personen en familierecht of om vermogensrecht en onroerend goed, wij streven altijd naar de juiste balans tussen uw wensen en de juridische mogelijkheden.

Notaris De Zwart is meer dan 30 jaar werkzaam in het Raalter notariaat
De ondernemer
Wonen en vastgoed
Personen en familierecht
Scheidingsbemiddeling

Wat zeggen
onze klanten over
Notariskantoor De Zwart

"We vonden het fijn dat het eerste gesprek gratis was."