Diensten van ons notariskantoor

Hieronder vindt u een overzicht van alle diensten van ons notariskantoor:

Personen en familierecht
Personen en familierecht is een deel van de diensten die Notariskantoor De Zwart u biedt. Wij beantwoorden uw vragen en helpen u met het opstellen van de notariële stukken die nodig zijn. Nu uw zaken goed regelen, betekent kosten besparen in de toekomst.


Scheidingsbemiddeling
U heeft er nooit bij stilgestaan dat uw relatie of huwelijk zou mislopen. Maar wat als dat u nu toch overkomt? Er moet zoveel geregeld worden, maar de spanningen zorgen ervoor dat het lastig is om tot goede afspraken te komen. Voor een goede afwikkeling van de scheiding, kunt u bij ons terecht.


Wonen en vastgoed
Heeft u vragen over het kopen of verkopen van uw woning, appartement of  perceel: De Zwart Tesink notarissen informeert u over de mogelijkheden, beantwoordt uw vragen en stelt de notariële stukken voor u op.


De onderneming
U wilt een onderneming starten en vraagt u af hoe een en ander aan te pakken. Of uw bestaande onderneming moet worden overgedragen aan een opvolger.


Extra service

De diensten van ons notariskantoor

Notariskantoor De Zwart Raalte is graag uw notariële partner. Met ruim 30 jaar ervaring en deskundigheid op alle notariële gebieden. Of het nu gaat om ondernemingsrecht, personen en familierecht of om vermogensrecht en onroerend goed, wij streven altijd naar de juiste balans tussen uw wensen en de juridische mogelijkheden.

Notaris De Zwart is meer dan 30 jaar werkzaam in het Raalter notariaat
De ondernemer
Wonen en vastgoed
Personen en familierecht
Scheidingsbemiddeling

Wat zeggen
onze klanten over
Notariskantoor De Zwart

"Notaris De Zwart heeft ons in begrijpelijk Nederlands alles over het kopen van ons eerste huis en het gaan samenwonen uitgelegd"