Bewindvoering

Wat houdt bewindvoering precies in? En wie kan uw bewindvoerder zijn…?

Denkt u aan naaste familieleden, uw partner of een professionele organisatie. Bewindvoering behartigt financiële belangen van personen die tijdelijk of blijvend niet in staat zijn dit zelf te doen, bijvoorbeeld vanwege lichamelijke en/of psychosociale redenen. Het kan dan wenselijk en/of noodzakelijk zijn dat een kantonrechter uw vermogen en inkomen onder bewind stelt.

Als u onderbewindstelling heeft aangevraagd, geeft u uw financiën uit handen aan een bewindvoerder. De bewindvoerder zorgt onder andere voor afhandeling van de post, betalen van vaste lasten en het aanvragen van voorzieningen. Jaarlijks en aan het einde van het bewind wordt er rekening en verantwoording afgelegd aan de betrokkene.

Wilt u meer weten? Of wilt u onze hulp bij het aanvragen van bewindvoering? Neemt u contact op met ons kantoor, wij helpen u graag.

De diensten van ons notariskantoor

Notariskantoor De Zwart Raalte is graag uw notariële partner. Met ruim 30 jaar ervaring en deskundigheid op alle notariële gebieden. Of het nu gaat om ondernemingsrecht, personen en familierecht of om vermogensrecht en onroerend goed, wij streven altijd naar de juiste balans tussen uw wensen en de juridische mogelijkheden.

Notaris De Zwart is meer dan 30 jaar werkzaam in het Raalter notariaat
De ondernemer
Wonen en vastgoed
Personen en familierecht
Scheidingsbemiddeling

Wat zeggen
onze klanten over
Notariskantoor De Zwart

"Een mooi en modern notariskantoor aan de Drostenkamp 2 in Raalte; ik voelde mij meteen op mijn gemak"