Ondernemingsvormen

U heeft het allemaal uitgedacht: u gaat voor u zelf beginnen. Een eigen onderneming! Wanneer u wilt starten met uw eigen onderneming, komt er veel op u af. U bereidt zich goed voor, maar weet u welke zaken u regelen moet voordat uw onderneming een feit is? Samen met Notariskantoor De Zwart Raalte doorloopt u de aspecten die bij het opstarten van belang zijn en zorgt u dat u juridisch alles optimaal geregeld heeft.

Wat gaan we regelen?

  • Wat voor onderneming start u?
  • Gaat u dit alleen doen of samen met anderen?
  • Hoe is de aansprakelijkheid van de te starten onderneming te regelen?
  • Welke fiscale aspecten spelen een rol?

Wij spreken al uw wensen met u door. Uiteindelijk leidt dat tot de keuze van een ondernemingsvorm die bij u en uw bedrijf past; een eenmanszaak, v.o.f., maatschap, B.V. of N.V. Een goede voorbereiding is het halve werk. Nu uw zaken goed regelen, bespaart u veel tijd in de toekomst.  Wij helpen u graag!

Goed beslagen ten ijs. Zeker met Notariskantoor De Zwart Raalte.

De diensten van ons notariskantoor

Notariskantoor De Zwart Raalte is graag uw notariële partner. Met ruim 30 jaar ervaring en deskundigheid op alle notariële gebieden. Of het nu gaat om ondernemingsrecht, personen en familierecht of om vermogensrecht en onroerend goed, wij streven altijd naar de juiste balans tussen uw wensen en de juridische mogelijkheden.

Notaris De Zwart is meer dan 30 jaar werkzaam in het Raalter notariaat
De ondernemer
Wonen en vastgoed
Personen en familierecht
Scheidingsbemiddeling

Wat zeggen
onze klanten over
Notariskantoor De Zwart

"Notariskantoor De Zwart Raalte zeer Klantvriendelijk en legt alles in gewoon Nederlands uit"