Estate planning

Wat is estate planning? Estate is het Engelse woord voor nalatenschap. Bij estate planning wordt u juridisch en fiscaal begeleid bij de overgang en instandhouding van uw vermogen in geval van overlijden. Maar wanneer maakt u er gebruik van?

Vermogens kunnen fors groeien in verband met economische ontwikkelingen. U kunt trachten de nalatenschap zo klein mogelijk te laten zijn door het treffen van diverse maatregelen. Daarmee wordt de erfbelasting beperkt. De verschillende maatregelen die getroffen kunnen worden, afhankelijk van uw wensen, beslaan meerdere jaren. Vandaar dat we spreken over planning.

Wij kijken met u naar bijvoorbeeld schenkingen, testament en huwelijkse voorwaarden. Wat is er al vastgelegd? Wat moet nog worden vastgelegd of gewijzigd? Met estate planning van Notariskantoor De Zwart Raalte draagt u bij aan een zorgeloze toekomst voor uw nabestaanden. En dat is een prettige gedachte.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met ons kantoor voor een afspraak.

De diensten van ons notariskantoor

Notariskantoor De Zwart Raalte is graag uw notariële partner. Met ruim 30 jaar ervaring en deskundigheid op alle notariële gebieden. Of het nu gaat om ondernemingsrecht, personen en familierecht of om vermogensrecht en onroerend goed, wij streven altijd naar de juiste balans tussen uw wensen en de juridische mogelijkheden.

Notaris De Zwart is meer dan 30 jaar werkzaam in het Raalter notariaat
De ondernemer
Wonen en vastgoed
Personen en familierecht
Scheidingsbemiddeling

Wat zeggen
onze klanten over
Notariskantoor De Zwart

"De medewerkers van Notariskantoor De Zwart Raalte zijn top!"