Bedrijfsopvolging

U heeft de afgelopen jaren een bedrijf opgebouwd waar u met recht trots op bent. Toch kunt u of wilt u hier niet altijd mee doorgaan. Misschien bent u toe aan heel iets anders. In al deze gevallen is het goed na te denken over uw bedrijfsopvolging. Wellicht kan dat binnen de familie, maar misschien moet u voor een geschikte opvolger juist buiten de deur zoeken. Er komt hoe dan ook heel wat op uw pad. Bedrijfsopvolging vraagt een goede planning waarin diverse deskundigen, zoals accountant, makelaar, financier en notaris met elkaar samenwerken om zo tot het gewenste resultaat te komen. De huidige wetgving kent allerlei belastingfaciliteiten waarmee bedrijfsopvolging makkelijker gemaakt is in financiële zin.

Wat aan de orde komt:

  • Invoeren, wijzigen of opheffen van huwelijksvoorwaarden;
  • Maken of wijzigen van testamenten;
  • De positie van de overdragers, de voortzetters en de overige familieleden indien sprake is van een familieoverdracht.

Allemaal zaken die door de notaris bij notariële akte worden vastgelegd. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie. Wij helpen u graag!

De diensten van ons notariskantoor

Notariskantoor De Zwart Raalte is graag uw notariële partner. Met ruim 30 jaar ervaring en deskundigheid op alle notariële gebieden. Of het nu gaat om ondernemingsrecht, personen en familierecht of om vermogensrecht en onroerend goed, wij streven altijd naar de juiste balans tussen uw wensen en de juridische mogelijkheden.

Notaris De Zwart is meer dan 30 jaar werkzaam in het Raalter notariaat
De ondernemer
Wonen en vastgoed
Personen en familierecht
Scheidingsbemiddeling

Wat zeggen
onze klanten over
Notariskantoor De Zwart

"Het is bij een notaris altijd prettig om vakkundig en correct geholpen te worden. Bij notaris De Zwart voel ik mij als ondernemer thuis."