Hypotheek

U staat op het punt een huis te kopen, appartementsrecht of een stuk grond. Maar, hoe financiert u dat? En hoeveel kunt u eigenlijk lenen bij de bank? Voordat u tot aankoop overgaat, is het verstandig tijdig contact op te nemen met ons voor een deskundig advies.

Een aantal feiten:

  • Wanneer de bank als financier optreedt, wil de bank graag zekerheid hebben voor de terugbetaling van het geleende geld;
  • Deze zekerheid verleent u door het in onderpand geven van uw huis, appartementsrecht of perceel grond;
  • Het hypotheekrecht is een zekerheidsrecht. Als u uw verplichtingen van de geldlening niet nakomt, heeft de bank de bevoegdheid om het onderpand in het openbaar te verkopen (de executieveiling);
  • De hypotheekakte is een notariële akte.

Het is goed dat u tijdig de consequentie van uw hypotheek doorspreekt met uw notaris.

U bent van harte welkom.

De diensten van ons notariskantoor

Notariskantoor De Zwart Raalte is graag uw notariële partner. Met ruim 30 jaar ervaring en deskundigheid op alle notariële gebieden. Of het nu gaat om ondernemingsrecht, personen en familierecht of om vermogensrecht en onroerend goed, wij streven altijd naar de juiste balans tussen uw wensen en de juridische mogelijkheden.

Notaris De Zwart is meer dan 25 jaar werkzaam in het Raalter notariaat
De ondernemer
Wonen en vastgoed
Personen en familierecht
Scheidingsbemiddeling

Wat zeggen
onze klanten over
Notariskantoor De Zwart

"Het is bij een notaris altijd prettig om vakkundig en correct geholpen te worden. Bij notaris De Zwart voel ik mij als ondernemer thuis."